Reload - kom ned i varv och må bra

Upplev våren med ett större lugn och med mer närvaro. Syftet är att du ska bli medveten om och få insikt i vad just du behöver för att finna sinnesro och ett inre lugn för att b.la känna mer glädje, kunna ta bra beslut och bli mer effektiv, sova bättre, få mer energi och må bra. Det är stresshantering när den är som bäst, när naturen vaknar och grönskan kommer. Vi kommer att prova på Shinrin yoki, skogsbad (nej, du badar inte på riktigt , utan ”badar ” dina sinnen i naturen), yoga & rörlighet, andningsövningar, kroppsscanningar och meditationer i en härlig mix inomhus och utomhus i naturen för att du ska uppleva ett större lugn och få mer balans i livet. 

I kursen ingår ett  individuellt coachsamtal på 30 min vid uppstarten (under första veckan) där vi diskuterar dina fokusområden, mål och specifika behov. Varje vecka får du tips på bra stresshantering att utföra själv, så att du får träna dig i vad som funkar bäst för dig. Vi genomför ett stresstest i början och i slutet av kursen för att mäta den upplevda stressnivån och du får även göra en kartläggning på hur just din vardag ser ut och sätta personliga mål med vad du behöver förändra i ditt liv, för att må bättre.

Se den här kursen i återhämtning som inspiration och konkreta övningar och råd till vad som passar dig bäst, för att hitta sinnesro, ta bra beslut, kunna fokusera, vara här och nu och må bra.
5 praktiska tillfällen som löper över 6 veckor. Vi ses 5 torsdagar med start 12/5 ( ej 26/5) kl. 18:00 (ca 75 min).

Hur levande vill du vara?

Pris 2500 kr

Anmäl dig här