Linda Grönqvist Elverstig

Tack Åsa för att du är så kunnig och grym på att se helheten. Efter endast två kraftfulla behandlingar av min fot / ben. (har en dokumenterad hälsporre) så är jag mycket bättre. Ser fram emot att fortsätta med övningarna jag fått och med några fler behandlingar så ser det ut som att jag kan börja gå ordentligt igen.

Alla ni med hälsporre- ge inte upp- Ring Åsa!!!

Anna Wallström

Superbra!! Jag älskar löparkurserna, det har gett mig otroligt mycket i både teknik och flås. Och riktigt roligt att få träna med nya människor, utomhus dessutom

Idag fick jag även hjälp av Åsa med mina trötta knän och fötter, och nu efteråt känner jag en väldig skillnad!

Rekommenderar verkligen pulsträning!!

Pär Jonsing

Pulsträning Utomhus är det bästa träningsupplägg jag upplevt. Det passar ALLA och bidrar i allra högsta grad till hållbar utveckling gällande hälsa, träning och välmående. Inspirerande, målmedvetet, professionellt och otroligt roligt. Bra jobbat Åsa! Kan varmt rekommenderas.

Maila Nabb

Det har nu gått en månad sedan vi avslutade Kickstarten. Tack Åsa för att du inspirerat, motiverat, peppat och pushat oss! Maken och jag minskade 10 respektive 7 kg i vikt och 10 cm vardera i midjemått, blev piggare, starkare, smidigare och fick bättre kondition. Perfekt med crosscampen och prova på nytt! Perfekt också med en liten grupp som delat med sig av framgång och motgång, stöttat och peppat varann. Vi syns igen till hösten! Tack från oss.

Jenny Bergdahl

Har just avslutat Kickstart med Åsa och blivit 11kg lättare och förlorat 13 cm runt midjan. Är grymt nöjd över dem resultaten! En väldigt inspirerande tränare som Åsa gör att man blir mer peppad att fokusera och att kämpa det där lilla extra! Hon är grymt duktig och vet vad hon gör! Kickstarten har varit ett bra koncept inga konstigheter egentligen, bra sund kost och träning! En liten grupp man kan stötta varann och känna samhörighet med! Kan starkt rekommendera Crosscampen, otroligt roligt! Jag har skrattat, nästan gråtit av att jag skrattat och skrattat ännu mer . Vi har testat allt möjligt under dessa 6 veckor som tex frisbee golf, rugby fotboll, lyft traktordäck, joggat i skogsterräng, backintervaller, grodhopp, larven, gått skottkärra och en massa burpees har det blivit, plus så mycket annat kul! Ibland har det varit lätt, och vissa gånger har det varit riktigt tufft så man ibland tänkt ge upp men jag har kämpat och klarat av det, vilket har gett mig ännu mer energi att fortsätta utmana och pressa mig själv hela tiden. Till sist vill jag bara säga Tack Åsa för att du hjälpt mig att inspirera mig till att ta tag i min träning igen!

Maria Rönnbäck

Kanonbra crawlkurs, rekommenderas varmt! Åsa är riktigt bra och har förmåga att se och möta alla på vars och ens nivå.

Pär Andersson

10 veckor kickstart avslutad å jag har minskat i kilon å centimetrar både här å där grymt bra med personligt upplägg å gemensamma träningar, med både styrka högintensiv träning. Rekommenderas starkt för den dom vill starta något nytt å hitta en hållbar livsstil. Tack Åsa!

Micke Fredriksson

Har hittills bara varit med på 2st Crawlkurser. Otroligt motiverande tränare som till och med fått fart i en soffpotatis som mig. Roligt med gruppträning. Rekommenderas varmt

Annika Söderström

Kan varmt rekommendera denna roliga och utmanande helkroppsträning för otränade som vältränade.

Alla jobbar utifrån sin egna nivå och jag lovar otroliga framsteg.

Johan dahl

Åsa är grym på att se både helheten och detaljerna, hälsa sitter ju både i kroppen och i knoppen. Mig har hon hjälpt efter en knäskada så att jag idag både blivit av med smärtan och fått upp farten på träningen igen. Och dessutom blir det kul med Åsa vilket jag uppskattar extra mycket. Jag rekommenderar henne varmt.