Personlig träning - Holistisk 3D träning

Det finns många olika anledningar att investera i en personlig tränare oavsett om du är nybörjare, vältränad eller idrottsman/kvinna. Att träna med en personlig tränare kan vara en stor inspirationskälla till att finna glädje och inre motivation. Det är också mycket tidseffektivt, i och med att träningen är välplanerad utifrån dina förutsättningar och mål. Du spar både tid och kraft samtidigt som du når resultat.

Med en bättre teknik och säker träning jobbar du skadeförebyggande, vilket främjar din hälsa och stärker dig i din vardag. Jag erbjuder både personlig träning, Duo-träning och PT-liten grupp. Duo- träning innebär att du tränar två samtidigt t ex med din partner, kollega eller vän. PT- Liten grupp innebär att du är mellan 4-6 personer och tränar samtidigt. Detta är en mycket uppskattad träningsform då du kan vara en grupp vänner eller kollegor som tränar för att peppa och motivera varandra. Jag är utbildad Lic. 3D- tränare, vilket innebär att träning, rehab och prehab genomsyras av ett holistisk synsätt. Det innebär att vi utgår ifrån kroppen som en enhet. Du får smarta funktionella rörelser för att fot, höft, bröstrygg och nacke ska fungera optimalt tillsammans.

Vad är 3D- träning?

3D- träning är ett holistiskt träningsperspektiv där kroppen ses som en enhet. 3D-träningen innebär att vi jobbar i kroppens alla rörelseriktningar det vill säga framåt-bakåt, i sidled höger-vänster och i rotationer. Individen är unik och alltid i centrum. Som 3D-tränare, strävar jag efter att skapa optimal funktion hos mina klienter. Det är av betydelse att kroppen är stark i många olika positioner stående, då vår vardag kräver det. Träna för funktion! Vilka behov, mål och förutsättningar har du? Om du varit skadad så är det viktigt att se till att din rehabiliteringsträning sker i de rörelseplan som fungerar utan smärta och tar dig framåt i din utveckling. Jag jobbar alltid med övningsval som ger framgång. Fördelarna med ett holistiskt träningsperspektiv är många. Träningen syftar till  att upprätthålla kroppens goda förmåga att sprida ut krafter på flera ställen samtidigt, vilket får våra leder att fungera bra och det i sin tur minskar risken för skador. När träningen är individuellt anpassad, så är det den bästa träningen för dig. Investera i dig själv och träna smart dvs utifrån din kropp. Jag tar dig från där du står idag och framåt!

Det går jättebra om du vill träna traditionell styrketräning etc. jag bara ser till att din funktion fungerar som den ska, så att vi kan trycka på i i övningarna utan rörelsehinder eller smärta. Jag är även utbildad och har fördjupade kunskaper i olympiska lyft och styrkelyft.

I och med C19 och rådande situation så följer vi folkhälsomyndigheternas restriktioner. Vår PT studio är privat och har en mycket god hygien och städning, det är inget offentligt gym. Vi spritar och gör ren utrustning, skurar golv och spritar händerna efter varje tillfälle. Vid minsta förkylningssymptom stannar man hemma för att inte sprida smitta och för att skydda andra friska. Ingen kund är i studion själv, så att hygienreglerna hålls. Det är endast small- group (2-6 deltagare) som tränar inomhus. 

All gruppträning har flyttat utomhus sålänge och vi håller distans till varandra. Vi mår bra av frisk luft och rörelse, så sluta inte träna! 

Anmäl dig här

Reload

varva ned & få energi

Läs mer

Löpning

Coaching, grupper m.m.

Läs mer

Fett Effektivt!

30 dagars kost & träningsprogram

Läs mer

Go Fight Win

10 veckor tränings- och kostprogram

Läs mer

PT-Träning

3D-Träning

Läs mer

padel

Håll dig skadefri & prestera bättre

Läs mer

GRL PWR Boost

Coachning för ditt tjejgäng

Läs mer

Golfkurs

För en bättre golfsving

Läs mer

Rehab

Fasciabehandling & Träning

Läs mer