Löpning och Löpcoaching

Vill du komma igång med din löpning på ett skonsamt och trevligt sätt? Eller varför inte ta din löpning till en ny nivå och träna efter ett individuellt utformat träningsprogram utifrån dina förutsättningar med regelbunden uppföljning? Oavsett om du är nybörjare eller erfaren löpare så kan jag hjälpa dig! Jag är utbildad löpcoach steg 1 och steg 2 samt har gått steg 3 fördjupningskursen i avancerad programskrivning från Urban Tribes/ Running Sweden.

Succén fortsätter , spring in våren som en "stark löpare "

Ny kurs startar onsdag 12/10 2022. 

Kom iform med löpning under 6 veckor. Få en bra energifylld höst! 

Alla kan vara med, nybörjare som erfaren löpare! Stark löpare innehåller tre löppass i veckan och ett styrkepass för löpare, töj och stretchprogram digitalt via vår app. Parallellt med detta så ingår det kostcoaching via app, utifrån vad du vill ha hjälp och stöd med så att du får tillräckligt med energi, hitta goda rutiner för dina måltider samt en bra timing för mellanmål innan och efter träning.

Målet med denna kurs är att du ska finna motivation, inspiration och tycka att löpning är en effektiv och härlig träningsform! Syftet är också att du ska lära dig hålla dig skadefri, bli gladare, hitta goda rutiner för träning och få fin utdelning av löpningen. 
Efter avslutad kurs har du en maxad träningsbank med roliga och effektiva löppass som du kan underhålla formen med (eller förbättra) i höst/ vår. Denna kurs är helt digital där du veckorapporterar regelbundet till din löpcoach för bästa utväxling och inspiration.

Pris 2900 kr

Run happy 

Få ny inspiration till att komma igång eller växla upp din löpträning. Hitta nya upplägg och löprundor, samt höj din glädje i löpningen. Det blir roliga och utmanande intervaller där hjärta och lungkapacitet förbättras. Jag som löpcoach håller ihop gruppen, oavsett vilken nivå du ligger på. Det blir även löpteknik för att hjälpa dig hitta "känslan" när du springer. Löpkursen löper över 6 veckor där vi springer tillsammans.
Det är tillsammans i en löpgrupp som vi taggar till! 

Pris 1200 kr  

Inget aktuellt datum just nu


spring längre 

Ingen Aktuell kurs just nu. 

Läs om förra kursen nedan:


Spring Längre & upplev mera!

Bli en långlöpare med Åsa & Micke. 


Häng med Löpcoacherna Åsa Lemberg och Mikael Malmberg på en 8 veckors trailkurs på stigar i natursköna miljöer. Vårt fokus ligger på att kombinera nytta med nöje där uthållighetsträningen genomsyras av löparglädje och gemenskap med likasinnade. Passen går i lugnt tempo och vi kommer ha tid att prata löpning och lägga in övningar och tips på vägen.

Vårt mål är att alla efter kursen ska känna att de flyttat sina gränser och vågar springa lite längre och ökat sitt självförtroende som löpare. 

Pris: 1300 kr  


Åsa, som är multisportare, PT och löpcoach har sitt expertområde inom rehab, belastningsskador och fysträning. Hon kommer under passen att ge tips och råd för bättre löpteknik men även för en skadefri kropp och hur du kan bygga styrka för dig som multisportare och löpare.

Mikael som är erfaren multisportare, ultralöpare, löpcoach och psykolog ger tips och råd runt både löpträning och mentala strategier för långsiktig prestation, motivation och löpglädje.


Under passen kommer vi ge info om energi, vätska och mental träning. Hur ladda energimässigt inför ett långpass etc. Träningskravet är att du kan springa 1 mil i lugnt tempo och ha vätskebälte eller ryggsäck. Begränsat antal platser på kursen, så anmäl dig för att säkra din plats.


Datum kommer inom snar framtid.


Söndag 23/6 är det dock gemensam Midsommarnattstrail 25 km löpning genom sommarnatten.


Det här blir kul!

Välkomna!


Med välplanerad löpcoaching förbättrade Håkan sin tid på Stockholm Marathon och Lidingöloppet!

“Anledningen att jag kontaktade Åsa var att jag kände att jag ville förbättra mina tider  och lära mig mer om löpning. Jag kände väl att jag kommit en bit på vägen själv, men ville ha hjälp att höja ribban.

Det bästa har varit att få kontinuerliga, realistiska och utmanande träningsscheman med uppföljning. Målen med loppen har gått över förväntan. Känslan då jag gick i mål på Stockholm Maraton var euforisk, man är såklart helt slut, men galet stolt över sig själv då jag sprang i mål på tiden 3:40:44 ! PB med 12,5 min från 2013. På Lidingöloppet gjorde jag ett PB på 9 min då jag gick i mål på tiden 2:36:18.

Jag är supernöjd med löpcoachingen!

Anmäl dig här

Reload

varva ned & få energi

Läs mer

Löpning

Coaching, grupper m.m.

Läs mer

Fett Effektivt!

30 dagars kost & träningsprogram

Läs mer

Go Fight Win

10 veckor tränings- och kostprogram

Läs mer

PT-Träning

3D-Träning

Läs mer

padel

Håll dig skadefri & prestera bättre

Läs mer

GRL PWR Boost

Coachning för ditt tjejgäng

Läs mer

Golfkurs

För en bättre golfsving

Läs mer

Rehab

Fasciabehandling & Träning

Läs mer