Löpning och Löpcoaching

Vill du komma igång med din löpning på ett skonsamt och trevligt sätt? Eller varför inte ta din löpning till en ny nivå och träna efter ett individuellt utformat träningsprogram utifrån dina förutsättningar med regelbunden uppföljning? Oavsett om du är nybörjare eller erfaren löpare så kan jag hjälpa dig! Jag är utbildad löpcoach steg 1 och steg 2 samt har gått fördjupningskursen i avancerad programskrivning från Urban Tribes/ Running Sweden.

Succén fortsätter , stark löpare 

Ny kurs startar tisdag 18/5 kl. 18:30 2021. Läs mer på Instagram. Mer info kommer här inom kort. 

spring längre 

Ingen Aktuell kurs just nu. Läs om förra kursen här. Kommer ev längre fram på sensommaren. 


Spring Längre & upplev mera!

Bli en långlöpare med Åsa & Micke. 


Häng med Löpcoacherna Åsa Lemberg och Mikael Malmberg på en 8 veckors trailkurs på stigar i natursköna miljöer. Vårt fokus ligger på att kombinera nytta med nöje där uthållighetsträningen genomsyras av löparglädje och gemenskap med likasinnade. Passen går i lugnt tempo och vi kommer ha tid att prata löpning och lägga in övningar och tips på vägen.

Vårt mål är att alla efter kursen ska känna att de flyttat sina gränser och vågar springa lite längre och ökat sitt självförtroende som löpare. 

Pris: 1300 kr  


Åsa, som är multisportare, PT och löpcoach har sitt expertområde inom rehab, belastningsskador och fysträning. Hon kommer under passen att ge tips och råd för bättre löpteknik men även för en skadefri kropp och hur du kan bygga styrka för dig som multisportare och löpare.

Mikael som är erfaren multisportare, ultralöpare, löpcoach och psykolog ger tips och råd runt både löpträning och mentala strategier för långsiktig prestation, motivation och löpglädje.


Under passen kommer vi ge info om energi, vätska och mental träning. Hur ladda energimässigt inför ett långpass etc. Träningskravet är att du kan springa 1 mil i lugnt tempo och ha vätskebälte eller ryggsäck. Begränsat antal platser på kursen, så anmäl dig för att säkra din plats.


Datum kommer inom snar framtid.


Söndag 23/6 är det dock gemensam Midsommarnattstrail 25 km löpning genom sommarnatten med start kl 21.00.


Det här blir kul!

Välkomna!


Det går bra att boka in en personlig träning individuellt eller för en grupp, där du eller ni bland annat kan få hjälp med:

- analys av löpsteg och löpteknik för att få en bättre löpekonomi.
- rörlighetsträning, rehab och fasciabehandling för att förebygga skador och optimera din kropp mot bättre funktion.
- att inspirera till nya variationsrika löppass på löpband eller utomhus.
- styrketräning anpassad för löpare Personlig träning pris 850 kr/ 55 min

Pulsträning erbjuder dig månadsvis löpcoaching (minst 2 mån) där jag planerar och lägger upp löppassen på detaljnivå med fart/distans och RPE skala dvs upplevd ansträngningskänsla, periodisering, återhämtning och formtoppning. Pris: 1900 kr/ mån

Med välplanerad löpcoaching förbättrade Håkan sin tid på Stockholm Marathon och Lidingöloppet!

“Anledningen att jag kontaktade Åsa var att jag kände att jag ville förbättra mina tider  och lära mig mer om löpning. Jag kände väl att jag kommit en bit på vägen själv, men ville ha hjälp att höja ribban.

Det bästa har varit att få kontinuerliga, realistiska och utmanande träningsscheman med uppföljning. Målen med loppen har gått över förväntan. Känslan då jag gick i mål på Stockholm Maraton var euforisk, man är såklart helt slut, men galet stolt över sig själv då jag sprang i mål på tiden 3:40:44 ! PB med 12,5 min från 2013. På Lidingöloppet gjorde jag ett PB på 9 min då jag gick i mål på tiden 2:36:18.

Jag är supernöjd med löpcoachingen!

Anmäl dig här

Go Fight Win

10 veckor tränings- och kostprogram

Läs mer

Crosscamp

gruppträning utomhus

Läs mer

GRL PWR Boost

Coachning för ditt tjejgäng

Läs mer

PT-Träning

3D-Träning

Läs mer

Löpning

Coaching, grupper m.m.

Läs mer

Crawlkurser

Nybörjare & Fortsättning

Läs mer

Rehab

Fasciabehandling & Träning

Läs mer

Golfkurs

Få en bättre golfsving

Läs mer

Fysträning

För lag och idrottare

Läs mer

Event

Skärgårdscamp, swimrun m.m.

Läs mer