Längdskidor

Anmäl dig till våra populära längdskidkurser i klassik stil och skate. Kurserna är igång i dec, jan och feb beroende på snötillgång och spårkvalitet på Hällåsen.

Grundteknik Längdskidor

För nybörjare och motionärer. Vi övar längdskidåkningens grunder i klassisk stil. Lär dig staka och diagonala i Södergrens spår. Få en effektiv och god skidteknik. Plats Hällmyra.

Skating

Alla har vi avundsjukt sett på när någon skejtat förbi i spåret. Den där lättheten, frihetskänslan. Nu har du chansen att lära dig tekniken där varken tejp eller fästvalla behövs. I kursen tränar vi fristilsteknikens abc - de ”fem växlarna”. Du kan använda samma utrustning som till klassisk skidåkning, dock utan fästvallan förstås. Det är också en fördel med längre stavar (ca: 1 dm). Men givetvis är fristilspjäxor och skidor avsedda för skate att föredra eftersom det ger bättre balans i åkning.

  Plats: Hällmyra

Grundteknik och Skatingklasserna coachas av Christian Höijer som är journalist med mångårig tävlingserfarenhet på längdskidor. Frilansandet på skidsajten längd.se gav honom täta kontakter med länets toppåkare som Brink, Södergren, Richardsson och Jönsson vilket inspirerat honom till att växla upp sin skidträning. Anmäl dig i anmälningsformuläret längst ned på denna sida. Gilla Pulsträning på FB så blir du uppdaterad var vi ska samlas vecka för vecka och du får aktuell information.

Anmäl dig här

Reload

varva ned & få energi

Läs mer

Löpning

Coaching, grupper m.m.

Läs mer

Fett Effektivt!

30 dagars kost & träningsprogram

Läs mer

Go Fight Win

10 veckor tränings- och kostprogram

Läs mer

PT-Träning

3D-Träning

Läs mer

padel

Håll dig skadefri & prestera bättre

Läs mer

GRL PWR Boost

Coachning för ditt tjejgäng

Läs mer

Golfkurs

För en bättre golfsving

Läs mer

Rehab

Fasciabehandling & Träning

Läs mer