Kursstarter i Januari

Träning ska vara enkel, rolig och effektiv! 

Kurser & klassbeskrivningar

HIIT30

Ett högintensivt och tidseffektivt träningspass. Här blandar vi helkroppsövningar och träningsredskap i en rolig mix. Alla kan vara med. Hitta träningsglädjen i ett fartfyllt pass! 

Kursen startar måndag 21/1 kl. 17:45-18:15 i Telegrafens PT- studio. 

Stark, rörlig & skadefri

En god funktion är grunden till en smärtfri och stark kropp. Fokus ligger på att optimera din rörlighet, balans och stabilitet. Vi jobbar i övningar som skapar rörelse i fötter, höfter, bröstrygg och nacke. Jag lovar dig övningar som tar din kropp till succé . Tillsammans med en 3Dtränare så får du ut maximalt på passet och du får med dig övningar att jobba vidare med under periodens gång. En superbra klass för dig som tränar mycket och vill ge din kropp ett återhämtningspass delux. Samtidigt är detta en klass för dig som inte tränar och behöver få igång kroppen så att den börjar röra sig som den ska. Få bättre funktion och må bättre helt enkelt!

Kursen startar måndag 21/1 kl. 18:30-19:00 i Telegrafens PT-Studio

Vinterlöpning 

Upptäck löpglädjen på vintern! Med rätt inställning och utrustning dvs löparskor med broddar så går det galant. Förbättra din löpteknik och få inspiration. Det här är en energigivande löpklass med intervaller och fartlek. Ni möts av inspirerande och överraskande varierade pass. Denna löpgrupp varierar i erfarenhet, medan löpglädjen står i centrum. Tillsammans med en löpcoach peppar och lyfter vi varandra! Alla kan vara med och vi kör 6 veckor framåt.

Kursen startar måndag 21/1 kl.19:15-20:00, samling utanför Telegrafens huvudentré

Energy Boost 

Tisdagar kör vi 30 min effektivt lunchpass i Telegrafens PT-studio. Vi drar igång 11:20 och avslutar med flaggan i topp! Vi mixar styrka och kondition i helkroppsövningar med olika redskap. Allt anpassas efter din förmåga så att du kan få ut så mycket som möjligt av passet. Ett roligt & energigivande avbrott i arbetsdagen!

Start tisdag 22/1 kl. 11:20-11:50 och 6 veckor framåt. 

Träning med hund 

Nu sätter vi ihop nytta med nöje! Ta med dig din 4-benta kompis och träna med oss! Jag har med mig hundinstruktören Linda Hillberg, som håller regelbundna kurser i allmänlydnad, för ett roligt och fartfyllt pass utomhus tillsammans. Alla kan vara med utifrån sina förutsättningar. Ni jobbar individuellt i ert ekipage och vi samlas på CFL parkeringen. Därefter tar vi oss vidare i rask promenad eller jogg till olika områden i närheten tex västra berget. Passen bygger på cirkelträning eller på banor med olika övningar/ uppdrag. Alla jobbar utifrån sina förutsättningar och sin nivå så att alla får ut maximalt på varje pass. Ibland kanske man vill ha fokus på det sociala för hunden men träna ändå eller så vill man kunna fokusera på sin egen träning där hunden får haka på. Ni bestämmer vart ert fokus ska ligga på varje träningspass. Tag med gott hundgodis. Ni kan ställa frågor och få tips både från Linda och mig beroende på om det är hundens träning eller din träning som behöver vässas. Begränsat antal ekipage i gruppen, så anmäl er för att säkra er plats! Vi är alltid utomhus. Skulle det bli mer än -12 så flyttar vi fram en vecka.

Söndagar kl. 11-12:00 med start 27/1.

Pris för 5 träningspass med PT och utbildad Hundcoach 1300 kr.

Combat training

Boxträning för killar 13-15 år. Vi tränar funktionellt och allsidigt med styrka och kondition. Serier byggs upp med olika slagkombinationer med boxhandskar och mitsar. Passa på att träna direkt efter skolan, frukt ingår efter passet. Bra fys att kombinera med lagsporter, eller varför inte bara ha det som rolig träning för att få en paus i pluggandet eller komma ifrån skärmen. Gå ut från passet med positiv energi! 

Start onsdag 23/1 kl. 16:00-16:40

GRL PWR  

Boxträning  för tjejer (13-15 år).Vi tränar olika slagkombinationer med boxhandskar och mitsar. Styrka och kondition i en rolig mix. Vi kommer även att ha inslag av självförsvar under passen. Bra fys att kombinera med lagsporter, eller varför inte bara ha det som rolig träning för att få en paus i pluggandet eller komma ifrån skärmen. Frukt ingår. Gå ut från passet med positiv energi! 

Onsdagar med start 23/1 kl. 16:45-17:25 och 6 veckor framåt. Vi tränar i PT-studion.  

Funktionell 3D-Träning 

Ett helkroppspass där både styrka, snabbhet & kondition mixas i roliga effektiva serier och stationer. Få bättre styrka, kondition & funktion i ett fartfyllt pass. Vi jobbar i övningar som skapar rörelse i fötter, höfter, bröstrygg och nacke. Jag lovar dig övningar som tar din kropp till succé. Det är rolig och inspirerande träning när den är som bäst! 

Kursen startar torsdag 24/1 kl. 19:30 i Telegrafens PT-Studio 


Anmälan

Skriv i anmälan vilka pass du vill anmäla dig till. Du kan använda ditt wellnetbidrag.

Vi jobbar alltid utifrån varje individs förutsättningar, så Alla som vill kan vara med oavsett klass. 

PRIS: 1 klass/ veckan kostar 990kr, 2 klasser 1600kr, 3 eller fler 1950kr. 

OBS! Hundkursen är separat och kan inte kombineras med andra kurser. Vi reserverar oss för ev ändringar i träningsutbudet då vi har en lägsta gräns för antal deltagare/ klass. 

Läs om Kickstart, vår PT-grupp, som startar 17/1 kl. (19:15-21:00) och löper parallellt med gruppträningen. Syftet med Kickstart är viktnedgång, minska stress, hitta din motivation och komma igång med regelbunden träning som passar just dig! Klicka på Kickstart-knappen och läs om allt som ingår och anmäl dig. Endast 10 platser. Välkomna!

Vi startar även ett tuffare träningskoncept på 10 veckor, som heter Go-Fight-Win. Har du det som krävs? Här lägger vi fokus på regelbunden träning, 5 pass/v, där vi även har koll på kosten genom kostregistrering och näringsoptimering. 20 PT -pass ingår i gruppkonceptet. Maila ditt intresse så får du veta mer om kursupplägg och pris. Start 17/1, maxantal i gruppen är 6 deltagare. Har du det som krävs? 

 

Anmäl dig här

Gruppträning april-maj är samma utbud i Crosscamp 

Läs mer om det här

Crosscamp 

  schema

  Måndag

17:45 Hiit30
18:30 Stark, rörlig och skadefri
19:15 Vinterlöpning

  Tisdag

11:20 Energy boost

  Onsdag

16:00 Combat training
16:45 Grl pwr

  Torsdag

19:30 Funktionell 3D träning

  Fredag

11:00 Träning med hund

Crosscamp

gruppträning utomhus

Läs mer

PT-Träning

3D-Träning

Läs mer

Kickstart

Kostrådgivning & viktminskning

Läs mer

Löpning

Coaching, grupper m.m.

Läs mer

Crawlkurser

Nybörjare & Fortsättning

Läs mer

Rehab

Fasciabehandling & Träning

Läs mer

Golfkurs

Få en bättre golfsving

Läs mer

Fysträning

För lag och idrottare

Läs mer

Event

Skärgårdscamp, swimrun m.m.

Läs mer

Längdskidor

Klassiskt och skate

Läs mer

Gruppträning

3D-funktion

Läs mer