Go - Fight - Win !

Har du det som krävs?
Nu har du chans att bli en av deltagare till ett tufft 10 veckors program, med syfte att bli mer vältränad dvs minska i fettprocent och öka i styrka samt få bättre kondition. Du kan med lätthet vara med på distans och vi har lokala grupper med begränsat antal deltagare. 

Detta ingår:

•Invägning, analys av kroppssammansättning och mätning (start, uppföljning, avslut). Distansdeltagare skickar sina uppgifter, eller besöker på plats.
•Fystester (kondition och styrka), uppstart och avslut.
•Kostupplägg med recept för 10 veckor. Ansvaret ligger hos dig att förhålla dig till dagsintaget och de näringsberäkningar som rekommenderas . Du har tillgång till kostprogram. Recept under hela perioden. Kostuppläggen följer de Nordiska näringsrekommendationerna. Du ska kunna äta det din familj äter, så det ska vara så enkelt som möjligt! Det är professionella kockar som tagit fram recepten och jag, Åsa , som näringsberäknat dem.
•Vi träffas en gång i veckan och tränar tillsammans, måndagar kl.19;00 (digitalt och fysiskt). 
•Du väljer själv var du vill träna, hemma, på gym eller utomhus. Den träningsutrustning som behövs är hantlar (tyngre och lättare) och en Ketlebell.
•Regelbunden kommunikation i socialt forum och app med GFW-gruppen samt personlig tränare under hela perioden. För stöd, pepp, frågor och motivation!
•Du bidrar med ditt engagemang, ansvar och din vilja till förändring. Tillsammans är vi ett team som krigar mot era målsättningar!

För att få så bra resultat som möjligt, så gäller regelbunden hård träning, disciplin och planering. Vi kommer att ligga på 8 träningspass i veckan, vilket anpassas såklart efter din nivå, i 10 veckor. Vi kombinerar Högintensiv träning, styrketräning och snabba promenader/löpning.

Vi träffas i GFW-gruppen regelbundet under perioden, där jag följer upp hur processen går. Vi individanpassar så att det känns bra. Mer info om det kommer närmare start.

Ni får detaljerat schema vid informationsmötet.

Nästa kursstart 24/1 2022.

Pris: 7500 kr

När du avslutat kursen så är vårt mål att du har en god grund att stå på så att du vet hur du ska träna och äta för att må bra och kunna fortsätta din resa vidare på egen hand.

Anmälan

Ny kurs 24/1 2022.

Digital uppstart med information och upplägg torsdag 20/1, kl. 18:30. Genomgång av upplägg, kursmaterial och målsättning. Start dag 1 är 24 januari.

Fyll i formuläret nedan för att göra en anmälan. Vi kontaktar dig med bekräftelse om du fått en plats i gruppen.

Ditt namn
E-post
Telefon
Meddelande

Crosscamp

Gruppträning utomhus

Läs mer

PT-Träning

3D-Träning

Läs mer

Löpning

Coaching, grupper m.m.

Läs mer

Kickstart

Viktminskning

Läs mer

Crawlkurser

Nybörjare & Fortsättning

Läs mer

Rehab

Fasciabehandling & Träning

Läs mer

Längdskidor

Klassiskt & skate

Läs mer

Fysträning

För lag och idrottare

Läs mer

Event

Skärgårdscamp, swimrun m.m.

Läs mer