Crosscamp

Hitta träningsglädjen, inspireras och få resultat med Crosscamps utbud av gruppträning. Pulstränings Crosscamp är en populär träningsperiod som sträcker sig över 6 veckor och är maxad med härlig funktionell träning. Syftet med Crosscamp är att du ska få inspiration och motiveras att hålla igång din träning regelbundet på ett enkelt och roligt sätt. Såhär i Pandemitider så är det betydelsefullt att du håller igång för att må bra.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, håller avstånd och är ett begränsat antal deltagare i varje grupp. Häng med oss på en rolig och härlig höst utomhus. Träning ska vara lustfylld, enkel och anpassad utifrån dig!

Jag har ett Holistiskt perspektiv på träning, vilket innebär att jag ser till hela kroppens funktion som en helhet och kroppen som en enhet, vilket kommer att ge dig goda förutsättningar till att få en bättre funktion och rörelse i kroppen. Jag integrerar rörlighetsträning i min fysträning för att få effektiva resultat. Det innebär att dina fötter, höfter, rygg och bröstrygg och nacke får mer av det dem behöver för att fungera så bra som möjligt. Har du problem med en ond rygg, krånglig axel eller ett ont knä är mitt tips att boka en PT tid med mig för att komma tillrätta med problemet.

Måndag 7 september drar vi igång. Anmäler dig gör du i formuläret här.
OBS! Begränsat antal platser i klasserna. Schemat ser du till höger om du går in på en dator eller så ligger det nedan om du går in via mobilen.

Samlingsplatserna på de olika utomhusklasserna uppdateras regelbundet på Pulstränings FB sida några dagar innan klassen ska starta. Det huvudsakliga Basecamp har vi i Färsjön, Söderhamn. Har du inte Facebook så ordnar kommunikation på annat sätt, skriv i anmälan så att vi vet. Det är av betydelse att du skriver i anmälan vilka klasser du vill anmäla dig till, då det finns ett maxantal och ett minsta antal deltagande/klass.

Du väljer själv vilka pass du vill anmäla dig till. Välj 2 klasser eller fler så har du förtur till platserna i respektive klass. För bästa resultat och utveckling rekommenderas minst 3 pass i veckan. 

 Pris

En klass/v 990 kr, i priset ingår även ett träningspass som du kan göra hemma.
2 klasser /v 1600 kr
3 klasser/ v 1990 kr


Vi har en lägsta nivå av deltagare / grupp för att passet ska köras. Vi återkopplar om så skulle vara fallet.


kickstart - Träning & kost paket 8 veckor

Vill du gå ned i vikt? Men även komma igång med regelbunden träning och lära dig äta och laga näringsrik mat ? Ta då steget och anmäl dig till Kickstart! 

En nyhet för i år är att vi har en fantastisk kock som satt ihop våra menyer och boostat dem med det du behöver för att kroppen ska må bra.

Kickstartgrupp startar 7/9 men har en informationsträff 3/9. Under 8 veckor jobbar vi tillsammans individuellt och i grupp, där vi finner balans mellan en näringsrik kost, regelbunden fysisk aktivitet, sömn och stresshantering. Träningen får du digitalt i en app och kosten kommer i form av ett enklare kostschema för 8 veckor. Vi kommer även prova på att ha livesända pass. Vi har mät och vägning i början, mitten och slutet för att se resultaten. Räkna med många hälsoförbättringar och få hjälp med ordning och struktur i vardagen! Läs mer under Kickstart. Uppstart torsdag 3/9 kl. 18:00

Pris 5 000 kr

Go Fight win- träning & kost paket 10 veckor

Har du det som krävs? Bli stark och vältränad! Styrketräning, powerwalks och högintensiv träning blandad i en grym mix.  Ett begränsat antal tar vi in till denna grupp. Nyhet för i år är att vi har en fantastisk kock som satt ihop våra menyer och boostat dem med det du behöver för att kroppen ska må bra. 

Go Fight Win är det tuffaste träningspaketet med mer träningspass i veckan och startar 7/9. Under 10 veckor jobbar vi tillsammans, individuellt och i grupp. En fysisk träff/ träning i veckan, vilket är måndagar kl.18:00. Träningen får du digitalt i en app och kosten kommer i form av ett kostschema med recept och upplägg för 10 veckor. Vi kommer även att prova på att ha livesända pass. Vi har fystester i början, mitten och slutet för att se resultaten för styrka, kondition och kroppssammansättning. Du har kontakt med mig som coach under dessa 10 veckor. Ta din träning och ditt mående till en ny nivå & anmäl dig till Go Fight Win! 
Uppstart med information torsdag 3/9 kl. 18:00 och start 7/9.
Pris  7 000 kr

Klädsel för klasserna

Inomhusklasserna har vi i vår PT-studio på Telegrafen, Källgatan 9. Utomhusklasserna utgår från olika platser (rapporteras på pulstränings fb sida) och då gäller oömma kläder, löpar- ute/skor samt handskar och ev. mössa (beror på årstid). Ta med överdragskläder som du kan ta på dig innan och efter passet så att du håller dig varm samt en vattenflaska. 

info Anmälan

Vi tar kontakt med dig om det uppstår några förändringar i schemat, innan startdatum. I och med att vi kommunicerar via Facebook så behöver du gå in och ”Gilla” Pulsträning på FB blir du uppdaterad med vad som händer och var vi samlas inför de olika passen. 

Anmäl dig här

Nu kör vi!
Åsa med instruktörsteam

  schema

  Måndag 

18:00 Kickstart- Go Fight Win

19:15 RunHappy

  Tisdag

11.30-12.00 Stark, stabil & Skadefri 

  Onsdag

  Torsdag

18:00 Bootcamp, Färsjön

  Fredag

  Söndag 

15:00 Inspirationskurs Funktionell Fitness 


  Klassbeskrivningar

rUnhappy 

Löpintervaller, fartlek och snabbdistans. Här är löpglädjen i fokus. Alla kan vara med och utgå ifrån sin nivå. Superbra pass för den som vill hitta lite inspiration och få resultat på sin löpning. Det ingår även löpteknik och löpstyrka. Häng med och bli en bättre löpare!

Stark, stabil & skadefri

Effektivt lunchpass på 30 min där alla oavsett nivå kan vara med. Funktionell träning med fokus på styrka, bakans och funktion. Här får du även tips på schyssta töjövningar. Allt för att hålla dig skadefri! Vi tränar i Telegrafens PT studio eller om vädret tillåter utomhus. Vi är en liten begränsad deltagargrupp.

Bootcamp

Effektiv och rough utomhusträning. Fokus ligger på gruppens och individens framsteg. Vi använder oss av olika redskap såsom däck, stockar men även träning med egen kroppsvikt och gruppövningar där naturen ger oss våra utmaningar. 

BaseCamp Färsjön

inspirationskurs Funktionell Fitness 

Funktionell Fitness är en av de mest variationsrika högintensiva träningsformerna för att uppnå kondition och styrka. Du utför antingen ett antal övningar så snabbt som möjligt eller så många rundor av övningar som möjligt. Bli ”allsidigt tränad”. Alla kan vara med. Du tränar utifrån dina förutsättningar och utvecklas tillsammans med de andra i träningsgruppen. Detta är en inspirationskurs vilket innebär att du lär dig grundläggande tekniker i Funktionell Fitness och får individuell feedback. Passen kommer huvudsakligen att vara inne på Telegrafens PT -studio, men något pass utomhus. 

Det blir svett, skratt & grym träning.

Johanna Pettersson kommer att leda passet och hon tränar och tävlar själv i Funktionell Fitness. Vi överraskar dig med nya utmaningar varje pass. Häng på och låt dig inspireras! 

Plats, Telegrafen &  Färsjön .

Go Fight Win

10 veckor tränings- och kostprogram

Läs mer

Crosscamp

gruppträning utomhus

Läs mer

GRL PWR Boost

Coachning för ditt tjejgäng

Läs mer

PT-Träning

3D-Träning

Läs mer

Löpning

Coaching, grupper m.m.

Läs mer

Crawlkurser

Nybörjare & Fortsättning

Läs mer

Rehab

Fasciabehandling & Träning

Läs mer

Golfkurs

Få en bättre golfsving

Läs mer

Fysträning

För lag och idrottare

Läs mer

Event

Skärgårdscamp, swimrun m.m.

Läs mer