Crosscamp

Hitta träningsglädje och sinnesro med oss!

Vill du bli starkare, smidigare, få mer energi, förbättra din kondition, gå ned i vikt eller bara stressa ned och finna sinnesro? Häng då med oss på effektiv, rolig, skön & motiverande gruppträning!

Crosscamp är till för alla, oavsett nivå, tränad som fullständigt otränad.

Crosscamp är en träningsperiod på 6 veckor maxad med funktionell träning utomhus i Färssjön & inomhus i PT-studion samt inkluderar avstressande klasser som yoga, meditation och avslappning, allt för att finna sinnesro. Det finns möjlighet att starta perioden med styrke- och konditionstester så att du kan mäta dina framsteg. Du väljer själv hur många klasser du vill träna i veckan. Du kan välja mellan sex olika klasser i veckan. Den som anmäler sig till 3 klasser/v har förtur till platserna i respektive klass. För dig som vill öka förbränningen och förbättra syreupptagningsförmågan och viktminskning är Bootcamp, Runhappy  och Funktionell Fitness grymma klasser. För bästa resultat och utveckling rekommenderas då 3 pass i veckan. Ja, Crosscamps utbud erbjuder något för alla. För dig som är i behov av att stressa ned och finna ett inre lugn och bli mer smidig så är poweryoga med meditation och skogsbadsstunden på fredagar något för dig, just för att finna sinnesro. 

Anmäl dig och möt hösten med glädje, nyfikenhet och förväntan!

Pris

Kraft & Energi
Ett upplevelsepaket som hjälper dig att komma igång med regelbunden träning, få bättre kondition och styrka och få inspirerande träning utomhus och inomhus. 
Här ingår passen Funktionell träning utomhus (Mån), Funktionell Fitness (ons) och Runhappy (sön). I detta paket ingår också kostföreläsningen "Ät, Smart! För både kropp och hjärna!".
Pris: 2500 kr

Harmoni & Energi 
Ett upplevelsepaket som ger dig en mer stressfri vardag, där du blir mer medvetet närvarande och kan öka din koncentration, sortera tankar och hitta ett inre lugn plus en smidigare kropp. 
Här ingår passen Stark, stabil & skadefri (tis), Poweryoga (tors), Shinrinyoki-skogsbad (fred)
I detta paket ingår också kostföreläsningen "Ät, Smart! För både kropp och hjärna!".
Pris: 2500 kr

Glädje & Energi
Här kombinerar du dina egna 3 klasser i veckan som hjälper dig att få mer av det just DU behöver. Kom ihåg att skriva vilket/vilka pass du anmäler dig till i formuläret
I detta paket ingår också kostföreläsningen "Ät, Smart! För både kropp och hjärna!".
Pris: 2500 kr

Vill du endast boka dig till enstaka kurser så är priset:
En klass i veckan 1200 kr
Två valfria klasser i veckan 2000 kr

Första veckan är en prova- på vecka, i mån av plats. Kom ihåg att skriva vilket/vilka pass du anmäler dig till i formuläret
Det är ett miniantal på varje pass för att det ska köras, vilket återkopplas innan start personligen.

Klädsel för klasserna

Oömma kläder, löparskor samt handskar och ev. mössa. Ta med överdragskläder som du kan ha på dig under uppvärmning alt. efter passet så att du håller dig varm samt en vattenflaska.

Anmälningsformulär finns här. Skriv i anmälan om du vill använda ditt wellnetbidrag. Vi kommunicerar via Facebook så gå in och gilla Pulsträning utomhus FB sida för att få fortlöpande info om var vi ska ses och var vi samlas inför passen. Har du inte FB så löser vi det ändå, ange det då i din anmälan.

info Anmälan

Vi tar kontakt med dig om det uppstår några förändringar i schemat, innan startdatum. I och med att vi kommunicerar via Facebook så behöver du gå in och Gilla Pulsträning på FB så blir du uppdaterad med vad som händer och var vi samlas inför de olika passen. 

Anmäl dig här

Nu kör vi!
Åsa med instruktörsteam

  schema fr.o.m 6/9

  Måndag 

17:30-18:15 Funktionell träning, Bootcamp i Färssjön

  Tisdag

11.30-12.00 Stark, stabil & Skadefri (Inomhus i PT-studion)

  Onsdag

18:30-19:15 Funktionell Fitness med Johanna i Färssjön & i PT studion

  Torsdag

19:00-20:00 Poweryoga & meditation/avslappning (PT studion)

  Fredag

08:15-09:00  Sinnesro (skogsbad & meditation) i Färssjön & Lugnetskogen

  Söndag 

17:00-17:45 Runhappy (Löpteknik & roliga intervaller)  i Färssjön.

  Klassbeskrivningar

rUnhappy 

Löpteknik, intervaller och fartlek. Här är löpglädjen i fokus. Alla kan vara med och utgå ifrån sin nivå. Superbra pass för den som vill hitta lite inspiration och få resultat i sin löpning. Det ingår även löpstyrka och vi pratar om bra timing med energi. 

Plats: Färsjön.

 Häng med och bli en löpare!

Stark, stabil & skadefri

Effektivt lunchpass på 30 min där alla oavsett nivå kan vara med. Funktionell träning med fokus på styrka, balans och funktion. Här får du även tips på schyssta töjövningar och själv-behandling. Allt för att göra dig smidig och hålla dig skadefri! Vi tränar i Telegrafens PT studio. Vi är en liten begränsad deltagargrupp.

Bootcamp

Funktionell träning utomhus. Fokus ligger på träningsglädje och gemenskap. Vi använder oss av olika redskap, men även träning med egen kroppsvikt och ser vad Färsjöns natur och terräng har att erbjuda. Häng med på en annorlunda och rolig träningsform.

 BaseCamp Färsjön

Funktionell Fitness 

Funktionell Fitness är en av de mest variationsrika träningsformerna för att uppnå effektiv kondition och styrka. Bli allsidigt tränad på ett roligt sätt. Alla kan vara med. Du tränar utifrån dina förutsättningar och utvecklas tillsammans med de andra i träningsgruppen. Detta är en inspirationskurs vilket innebär att du lär dig grundläggande tekniker i Funktionell Fitness och får individuell feedback. Passen kommer huvudsakligen att vara inne på Telegrafens PT -studio, men några pass utomhus i Färsjön. 

Det blir svett, skratt & grym träning.

Johanna Pettersson kommer att leda passet och hon tränar och tävlar själv i Funktionell Fitness. Vi överraskar dig med nya utmaningar varje pass. Häng på och låt dig inspireras! 

Plats, Telegrafen &  Färsjön

Poweryoga & Meditation 

Poweryoga är en dynamisk form av Hathayoga där man går ett steg i taget för att nå flöde, styrka, balans, rörlighet med en  koncentrerad andning som röd tråd.  Du uppnår en mental styrka, högre kroppskännedom samt ett inre lugn. Du lär dig att slappna av i kropp, själ och sinne och bejaka din själv och din kropp. Poweryoga bygger på styrka och fokus, dämpar stress och spänning runt leder och muskler. Vi avslutar alltid med en meditation och avslappning. 

Bli mer balanserad!


Sinnesro

En naturupplevelsepå morgonen i skogen i Färsjön eller Lugnet för att minska stress, bli mer närvarande, må bättre och få mer sinnesro. "Skogsbad" är det svenska ordet för Shinrinyoki och betyder att du badar dina sinnen i naturen, att den hjälper dig att släppa taget och bli mer medvetet närvarande i dina sinnen. Det dämpar stress, höjer ditt välbefinnandet och du sover bättre. 

En fantastisk start på dagen!Reload

varva ned & få energi

Läs mer

Löpning

Coaching, grupper m.m.

Läs mer

Fett Effektivt!

30 dagars kost & träningsprogram

Läs mer

Go Fight Win

10 veckor tränings- och kostprogram

Läs mer

PT-Träning

3D-Träning

Läs mer

padel

Håll dig skadefri & prestera bättre

Läs mer

GRL PWR Boost

Coachning för ditt tjejgäng

Läs mer

Golfkurs

För en bättre golfsving

Läs mer

Rehab

Fasciabehandling & Träning

Läs mer