Crawlkurser

Har du målet att delta i ett swimrunlopp, triathlon eller Vansbrosimmet? Eller vill du helt enkelt lära dig det snabbaste och roligaste simsättet? Då ska du anmäla dig till våra populära intensivkurser i crawl med start tisdag den 20 november på Hällåsen. I nybörjargruppen kör vi 5 tillfällen.

Nybörjarkurs i crawl , intensivkurs 

Ta möjligheten att lära dig simma crawl, vilket är det snabbaste simsättet. Målet är att du ska känna till grunderna för crawl där vi lägger fokus på andningsteknik, arm- och benspark. Vi kommer att jobba med flytläge och kroppsposition i vattnet. Vi kör 4 tillfällen simpass plus ett landpass (i Telegrafens PT-studio) , simpassen körs på Aquarena Hällåsen. Se till att du har bra praktisk utrustning till första passet dvs simglasögon, baddräkt/badbyxor samt ev badmössa. Det finns inget aktuellt datum för kursen.

Pris: 990 kr


Bli en bättre crawlsimmare! 

Är du intresserad av en fortsättningsgrupp så hör av dig via anmälningsformuläret nedan. Pulsträning erbjuder fortsättningskurser i crawl för att förbättra tekniken så att du blir effektivare och snabbare i vattnet. Plats, Hällåsen Aquarena. Vi kommer att köra fyra simpass och ett landpass i Telegrafens PT studio. 

Det finns inget aktuellt datum för kursen.

Pris: 990 kr.

Anmäl dig här

Reload

varva ned & få energi

Läs mer

Löpning

Coaching, grupper m.m.

Läs mer

Fett Effektivt!

30 dagars kost & träningsprogram

Läs mer

Go Fight Win

10 veckor tränings- och kostprogram

Läs mer

PT-Träning

3D-Träning

Läs mer

padel

Håll dig skadefri & prestera bättre

Läs mer

GRL PWR Boost

Coachning för ditt tjejgäng

Läs mer

Golfkurs

För en bättre golfsving

Läs mer

Rehab

Fasciabehandling & Träning

Läs mer