Crawlkurser

Har du målet att delta i ett swimrunlopp, triathlon eller Vansbrosimmet? Eller vill du helt enkelt lära dig det snabbaste och roligaste simsättet? Då ska du anmäla dig till våra populära intensivkurser i crawl med start tisdag den 20 november på Hällåsen. I nybörjargruppen kör vi 5 tillfällen.

Nybörjarkurs i crawl , intensivkurs 

Ta möjligheten att lära dig simma crawl, vilket är det snabbaste simsättet. Målet är att du ska känna till grunderna för crawl där vi lägger fokus på andningsteknik, arm- och benspark. Vi kommer att jobba med flytläge och kroppsposition i vattnet. Vi kör 4 tisdagar plus ett landpass (i Telegrafens PT-studio) söndag 25/11 och simpassen körs kl. 20:00-20:45 på Aquarena Hällåsen. Se till att du har bra praktisk utrustning till första passet dvs simglasögon, baddräkt/badbyxor samt ev badmössa (om du har långt hår). 

Pris: 990 kr


Bli en bättre crawlsimmare! 

Är du intresserad av en fortsättningsgrupp så hör av dig via anmälningsformuläret nedan. Pulsträning erbjuder fortsättningskurser i crawl för att förbättra tekniken så att du blir effektivare och snabbare i vattnet. Fortsättningskursen för hösten startar tisdag 20 nov kl. 19:00-19:45 på Hällåsen Aquarena. Vi kommer att köra fyra simpass och ett landpass i Telegrafens PT studio (sön 25/11). 

Pris: 990 kr.

Anmäl dig här

Crosscamp

gruppträning utomhus

Läs mer

PT-Träning

3D-Träning

Läs mer

Kickstart

Kostrådgivning & viktminskning

Läs mer

Löpning

Coaching, grupper m.m.

Läs mer

Crawlkurser

Nybörjare & Fortsättning

Läs mer

Rehab

Fasciabehandling & Träning

Läs mer

Golfkurs

Få en bättre golfsving

Läs mer

Fysträning

För lag och idrottare

Läs mer

Event

Skärgårdscamp, swimrun m.m.

Läs mer

Längdskidor

Klassiskt och skate

Läs mer

Gruppträning

3D-funktion

Läs mer